tisdag 20 februari 2018

ABONNEMANGET ÄR FÖRLÄNGT

Vilken dag, jag har suttit mestadels i bilen känns det som, jag har kört in till byn 6 gånger för att hämta och lämna på skola, bio och träning. Idag har barnen haft sitt, imorn är det min tur att hitta på något😉

Idag förlängde jag mitt abonnemang på mammafitness, jag tycker att det är både kul och spännande med denna utmaning. Jag lär mig nya saker jämt, vi har en dialog både jag och Pt'n och jag och kostrådgivaren. Pt'n tycker det är stor skillnad på min första bild jag har laddat upp och på den sista. Laddar upp kort var 14e dag. Kostrådgivaren tycker att jag gör hälsosamma val men vi ska nog öka kalorierna igen. Jag lyssnade på en podd där Olga medverkade och då pratade dom om protein och njurar för det är ju mycket sånt - ät mer protein. Men de sänkte mitt för har du inga friska njurar så ska du inte äta lika mycket protein.
Tuva tog kort på mig när jag tränade och jag ser ju väldigt fokuserad ut.... Passet tar 20 minuter vilket är alldeles lagom.
Efteråt stod det morotssmoothie på schemat men Tuva önskade en grön så då tog vi det istället. Jag har varit så sugen på bananpannkaka så det ska jag äta till mellis imorn. Smoothie dricker jag för att det är gott och att jag får i mig vitaminer men det är inget jag blir mätt på. Det svåraste är att få ihop balansen mellan protein, fett och kolhydrater. Oftast har jag inte ätit tillräckligt av kolhydrater men för mycket av fett och protein. Men i slutändan blir jag grön ändå = ok.

Nu är jag ruggigt trött så jag ska krypa ner strax.

2 kommentarer:

 1. Trist för dig med njurar som inte är OK, är det nåt medfött eller kommit med tiden? Allt som inte är bra i kroppen hindrar ofta oss, även om inte i vardagen men mycket att ta hänsyn till. Du ser så frisk och välmående ut och smal efter precis fått Oliver, du kan nog stanna i den viktklassen eller?
  Ha en fin dag och det söar. Kram/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är medfött och går i arv. Ja jag mår väldigt bra nu så här kan jag stanna haha. Behöver bara lite mer muskler :-)
   Ja det har snöat någon cm här med inatt....

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥