onsdag 28 februari 2018

UTVECKLINGSSAMTAL OCH SÖTA SYSSLINGAR

Utvecklingssamtalet gick hur bra som helst, det är en fin tjej vi har❤ När vi var på ett när hon var 2år så kändes det som att de var tvungna att ha något negativt med så då påpekade de att hon inte kunde säga mjölk! Hon sa mölk. Sen att hon var 2år och kunde långt fler än de 50 ord som de ska kunna enligt bvc spelade kvitta. De tyckte vi skulle ta upp det med bvc. När jag var på 2.5-års koll så skrattade de på bvc bara och sa att det är inte många i den åldern som kan säga j. I andra ord använde hon j det var bara i mjölk hon inte fick in det.
Iallafall, i slutet skulle jag fylla i en enkät och jag skrev att jag hoppas de behåller både barngruppen och personalen så de får fortsätta tillsammans! Varför byta något som funkar så bra? *Hoppas hoppas*

Sen åkte vi ut till N och ett par av killarna. De små killarna skiljer det 3 månader på och jag gissar på att de kommer ha riktigt kul sen.
Sysslingarna Magnusson ❤ Så söta så!

Vi kom hem och soc ringde och frågade om vi kunde tänka oss att vara familjehem igen eller stödfamilj men nä, inte just nu iallafall!

Åh, jag har ett nytt kort på den fina räven från igår.... Men denna gången lever den inte så det kan jag bespara er, men det jag och Tuva gjorde igår lyckades😉

2 kommentarer:

 1. Jag blir så störd på allt detta om inte ett barn kan säga ett visst ord, vad spelar det för roll det kommer ju med tiden, det är ju bara för att stressa föräldrarna ännu mer. Se på helheten, fina barn de utvecklas ju i sin takt och inte i nåt som alla andra och väl är väl de. Hur skulle världen se ut om vi alla vore lika, nä personligheterna i barnet är härligt om de inte kan säga de ordet eller göra det, så kvitt samma. Vilka goa barn, underbart att se de så glada, fina söta människoliv finns inget bättre. Vad hände med räven? den som var så vacker. Nä bra du inte satte nån bild, gör aj i min mage, jag vet att en del skjutes av också, men snyft jag är en djurälskare, men äter i alla fall lite kött betoning på lite numera.
  Vi har så mycket snö så det är bara för bra, mer på G, Tomelilla var i går också totalt stopp, folk fick i förrgår mat på kommunhuset som inte kunde ta sig hem, och sen öppnade Tomelilla folkhögsskola upp så de fick sova. Stor eloge till dessa fina människor som ställer upp och alla andra.
  Kram från ett snörikt Österlen/MH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det finns ju inte direkt någon mall som barnen formas efter!
   Räven sköts...
   Oj fick ni så mkt snö....

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥