söndag 25 februari 2018

FÖDELSEDSG OCH DOP

Idag började vi med att sjunga och ge presenter till Max som fyller 11år idag❤ Han blev väldigt nöjd då han fick sina skor som han önskade sig och så har han önskat sig en upplevelse så det fick han med. Bokad och klar😊

Efter frukosten gjorde vi oss redo för att åka till kyrkan. Vi mötte upp faddrarna och bytte om till dopklänning sen låg Oliver och sov i vagnen tills det var dags att gå fram. Han sov sig igenom nästan hela dopet. Tuva har gått från den lilla tjejen som var riktigt blyg till den riktigt coola tjejen som är så verbal så hon kan snacka omkull vem som helst! Hon och Max öste upp dopvattnet och sen stod hon på en stol vid dopfunten med prästen. När det var dags för nattvard så skulle ena faddern upp och ta det och då ville Tuva följa med fram, javisst det fick hon ju. När hon vände sig om sen såg jag att hon tuggade för fullt, då tog hon med ett oblat men vinet stod hon över haha.

Sen åt vi, fikade och öppnade alla fina presenter.
Jag ska tömma kameran i veckan och skicka in på framkallning.
Nu är detta gjort och vi har lite paus innan nästa kalas här. 

1 kommentar:

  1. Grattis till Max på födelsedagen och Oliver på dopdagen och till er som har så fina barn! Ni verkar haft en trevlig dag och så snyggt foto på dig också.
    Ny vecka och vi kommer få snö,och jag som inte gillar när det är så kallt.
    Må så gott och Kram/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥