söndag 11 februari 2018

DET BYGGS OCH ÖNSKAN ÄR EN LILA VÄGG

Igår hade vi väldigt trevligt med pulkaåkning, middag och semesterplaner. Vi bokade en semesterresa till sommaren tillsammans med vännerna så det ska bli riktigt skoj😊
Tuvas efterlängtade chokladbollar som hon bjöd på. Dom är inte lika goda på mjölkfritt smör....
Tjejerna hade skoj och åkte många rundor i backen.

Imorse började mannen riva inne på Tuvas rum sen va de och handlade och Tuva ville ha en lila vägg. Hon blev lite besviken när han byggde upp väggen och den är träfärgad för hon förstod inte att det är lite arbete innan vi kan måla den lila haha. Om någon vecka har hon lila vägg och sen ska där in garderober (jag önskade mig presentkort på IKEA när jag fyllde år) så jag ska köpa garderober till både kläder och leksaker till barnen så det blir gott om förvaring.
Medans mannen byggde så åkte jag och barnen till vännerna i Loshult. Spenderade ett par timmar hos dom innan det var dags att åka hem för jag skulle veckohandla. Skönt att det är gjort!
Det blev pizza till de andra och grekisk sallad till mig till middag. Jag skulle valt tonfisk eller räkor för idag kom jag bara upp till hälften av proteinerna.... Helgerna är inte lika bra som vardagarna i matväg.

Imorn kommer äntligen de stora barnen, vi går och möter dom vid bussen och det är alltid snabba fötter på Tuva då och så fort hon ser de så springer hon mot dom allt vad hon kan❤ Som det snöade när jag var ute så kan hon åka pulka på vägen imorn igen😊

2 kommentarer:

 1. Ser ju så goda ut men märks det att det är mjölkfritt? trodde jag inte. Däremot köper jag ibland laktosfri långtidsmjölk och den är inte lika god som "vanlig" laktosfri, den är mycket sötare av nån anledning.
  Se där en resa är väl aldrig fel att komma bort från vardagen säger jag som är en hemmakatt, haha. Nja ser lite tunt ut med den måltiden, mest grönt. Gjorde en jättego röra med grönsaker och tonfisk i varm variant med potatis till, du det blev gott. Idag har vi tö och rått väder och jag har så otroligt ont i kroppen, varje led värker svårt att skriva, så tradigt.
  Kram och fin start på veckan och kul med de större som kommer hem./ MH Österlen
  Lila absolut en av mina favvofärger, för nåt år sen hade jag ett rum i lila från stolar till blommor och allt, nu är de liksom utfasat. Lila är en harmonisk färg så det är klart Tuva ska få det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var inte den "smöriga" smaken haha, men de är ändå goda.
   Ja vi är helst hemma här med, både mannen, jag och framförallt Tuva älskar att vara hemma. Men nu har vi bokat några dagar så det ska bli kul.
   Här är med tö idag, blask och sånt är inte kul. Hoppas värken ger med sig!
   Ja lila är fint, det blir någon ljus variant, Thea har en mörk lila på sitt rum men antar att hon vill måla om snart med.

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥