torsdag 22 februari 2018

SOLIGT OCH KALLT

//INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR FÖR KRONANS APOTEK//

Morn morn, hu nu kommer kylan om nätterna igen. -8 ute nu och solen framme vilket är underbart, såg att det skulle bli -14 några nätter.... Snöat har det ju med gjort så det känns som att den kommer ligga ett tag nu.
Idag har vi en del att fixa med, skjutsa till skolan och direkt efter till vårdcentralen med ett annat barn, förhoppningsvis hinner vi hämta nycklen till sockenstugan innan vi ska hämta barn på skolan igen annars får vi väl ta det efteråt. Sen lite fix hemma och ikväll kommer min pappa och hämtar ett barn som ska sova hos honom inatt och sen ska jag handla det som ska handlas till dopet så allt är klart😊

Mellis med, ingen vet hur lång förmiddagen blir....


Jag måste slå ett slag för detta igen;
Om du går in på kronansapotek.se så finns där ett kanonerbjudande på Lcc som du inte kan missa, om du använder deras produkter.

Köp 1 produkt och få 30%
Köp 2 produkter och få 40%
Köp 3 produkter och få 50%

Jag slog till direkt på detta Schampo, Balsam och Hårinpackning. Jag köpte en ansiktsrengöring med och idag ska jag hämta ut mitt paket.
Det är dagens bästa bästa tips om ni frågar mig😀 Erbjudandet gäller till 13/3

2 kommentarer:

 1. Här är också solsken och snö är på G nästa vecka, men det får jag ta, haha. Trodde i min enfalld att våren kom, för en ort några kilometer bort sägs det va vår när temperaturen är lika på nåt vis. Nåja jag ska inte klaga för vi har inte haft så värst mycket snö, men kylan tål jag inte så bra, men får hålla mig inne då.Så gott det ser ut som du ska ha till mellis, vad innehåller det tro?
  Ta det nu nätt på vägarna om halka råder, och lycka till som sagt med kommande dop. Kram/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. I kannan är det mango, tranbär, morotsjuice och havregurt. Gott gott :-)

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥