måndag 5 februari 2018

ETT ÅR ÄLDRE

Igår fyllde jag ju år men nä, jag känner mig inte äldre den här gången heller😊 Det är ju bra, så man inte åldras sådär över en natt menar jag.

Matar Lillebror nu och sen ska jag fixa frukost till mig och Tuva men hon har redan ätit en frukost med mannen. Hon har fått dille på att gömma sig varje gång han kommer från jobbet, förut fnissade hon ju alltid bak filten men nu kan hon ju vara tyst. Jag hörde att hon gick ut när mannen kom upp från källan men jag hörde henne aldrig prata vilket hon alltid gör. Jag tänkte att hon kanske gått upp på övervåningen eller nåt så jag skickade ett sms Har du Tuva hos dig? Sen hörde jag bara har du gömt dig under filten skitunge. Så där satt hon och skulle skrämmas😉 Hon är full av bus detta barn❤ Tuva och kusinen som vi var hos i helgen busar på samma vis så de har haft jättekul!! Inte ett endaste bråk eller minsta kiv, härligt.

Idag kommer barnens farmor upp och hälsar på, de bor ju en bit iväg så det är roligt att det passade idag när vi är lediga samtidigt. Hoppas det blir lite varmare så vi kan gå ut för nu är det -11 men det ser ut som att det ska bli en solig dag.

4 kommentarer:

  1. Så fin orkidé ❤
    Puss min vän 🐎

    SvaraRadera
  2. Grattis en dag efter din dag! I går gick vårt nät ner, ingen telefon heller, troligtvis har fiberinläggarna grävt av en kabel så många var drabbade i byn.
    Så nu har vi fått tillbaka det och då får jag ju kolla hur du har det i din värld. Jättefin blomma, nä så klart är du inte äldre det är ju bara en siffra, haha. Må så gott och Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Man känner sig lite handikappad utan internet haha

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥