måndag 12 februari 2018

PINSAMHETER MEN ÄVEN NÅGOT BRA

Frukost ✔
Träning✔
Mellis✔
Och ett kaos emellan med jämna mellanrum✔

Just nu lagar jag lunch och då blir det tomatsoppa med bönpasta och fetaost. Jag ska ju vara glad om jag kan bocka av något av det jag tänkt göra om dagen då bägge små är hemma. Jag har tex torkat grön smoothie i större delen av köket och sanerat Tuva i badkaret. Men det är ju inte bara hon som klantar till det ibland, jag är ju väldigt bra på det med! Jag är nog mästare på att säga/göra fel saker vid fel tillfälle, det påminde min kära vän A mig om igår. Men i lördags när jag konverserade med semesterboendet och de skrev hur vi skulle få bo för att de skulle få ihop det och det var ju absolut inga problem. Bara det att jag hade tryckt dit både 2 tummar ner och 2 sura gubbar!!! 
Jag har gjort så många pinsamma saker så det finns inte. Tex va jag på ett dop hos en gammal kompis som skulle döpa sin son och jag kände ingen där förutom hennes föräldrar, jag halkade och öste ut ett helt glas Coca Cola över hela ryggen på pappan till barnets syster🙈
Vad har Du gjort för pinsamma saker? Någon av er måste ju sitta inne på något riktigt kul eller otroligt pinsamt! Dela med er😀

Jag gör faktiskt bra saker med😉 Tex förra veckan när jag körde till förskolan så mötte jag en på vår väg som var ute och gick med sin hund som hon alltid gör. Alla på denna vägen har hundar. När jag kom tillbaka och var här utanför så kommer hunden springande mot mig i full karriär och har kopplet på sig. Jag hoppade snabbt ut och ropade på hunden men hon bara susade förbi. Jag körde rundan som jag vet att de brukar gå för jag fattade ju att det hänt något eftersom hunden kom själv. Jag hittade henne efter ett tag och hon verkade skärrad, jag bad henne hoppa in i bilen så skulle jag skjutsa hem henne för hunden sprang förmodligen hem. Då hade hennes hund blivit attackerad av någon kamphund här ute i skogen. Det kom en från "grannbyn" tvärs genom skogen med några småhundar och en stor och den gick till anfall. När vi kom fram till hennes hus så var flera andra hundägare med ute och gick men hennes hund stod så snällt utanför deras dörr. Hon var väldigt tacksam över att jag hämtade henne för hon hade ju ca 3-4km hem. Hon undrade hur hon skulle återgälda detta men det var väl ingenting. Jag kunde ju inte gärna struntat i det för tänk om hon hade trillat där ute i skogen och brutit benet... Det var ju bara en jäkla tur att jag för en gång skulle kom i precis rätt ögonblick! 
Idag låg denna i brevlådan och jag vet ju att den är från henne eftersom det står Tack för hjälpen på den❤

1 kommentar:

  1. Tur det inte blev nåt allvarligare med lösspringande hundar, det är lätt hänt. De är ju rätt myciket för sina revir och inga andra ska komma i vägen, men det är otäckt med slagsmål och inget vidare med skador på de fyrfotade vännerna.
    Nä jag kan inte minnas några pinsamheter eller så har jag förträngt det, haha.
    Det är väldigt trevligt med en hjälpande hand som du nu gjorde det borde finnas mer i vår värld med sådant.
    Kram och må så gott/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥