torsdag 8 februari 2018

NU TRILLAR DET

Jag sov med hårinpackning inatt vilket inte va det smartaste eftersom håret är blött och vi ska ut i minusgrader.... Men som jag fäller! När jag sköljde ur det nu så kom det massor i badkaret😔 Hoppas jag slipper bli skallig. Jag minns ju hur håret började ramla av när Tuva var några månader med och det rättar ju till sig så småningom.

Idag står det träning för mig och gympa för Tuva. Idag är mannen i Växjö och jobbar men hoppas han hinner hem innan vi måste åka så Oliver kan stanna hemma.

Igår fick jag tömt kameran iallafall och sorterade in en del kort men har lite kvar. Hittade ett par som jag ska förstora med. Herregud så fort tiden går. Här är Oliver en månad och nu är han snart 4 månader....

2 kommentarer:

  1. Åh vilket underbart foto, ja som jag sagt tiden den går nästan för fort, så känns det när man är lite äldre, haha. Nä du tappar inte allt håret det är de hormonella och allt som följer med en förlossning, jag förstår du skojar. Håren är inte som de ska va nu när man har mössa, man liknar ju ett troll när man lägger den. Ha en fin träningsdag. Kram/MH Österlen.

    SvaraRadera
  2. Lilla gossen ❤❤❤
    Kram på er alla 6 😍

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥