fredag 9 februari 2018

EN KVÄLL MED MAGKNIP

Fredagar ställer jag klockan då vi ska och simma direkt efter Tuvas lämning fast idag steg vi upp innan klockan ringde. Det är bara den lilla gossen som sover vidare och det kan han få göra, igår hade han ont i magen stackarn. Det är första gången han är så där ledsen och han hade omgångar då det gjorde ont i magen och så höll det på mellan 18 och 23. Stackars dom barnen som har kolik!! Jag gjorde kyckling caribbean igår och undra om den blev för stark om det är därför han hade ont för någon annan anledning kan jag inte hitta. Men sen somnade han gott och har sovit rätt bra inatt, han sover ju alltid vidare när jag matat honom på natten så det är inga bekymmer. Jag hade tänkt äta resterna av kycklingen till lunch idag men det vågar jag inte.

Idag är dagen då Tuva alltid längtar till (förutom de måndagar som Thea och Max kommer) för idag är det ju fredagsmys och det har hon pratat om sen i tisdags😊 Jag kan inte annat än hålla med henne, jag gillar med fredagar. Men idag saknar vi de stora barnen lite extra mycket, nu har de varit borta länge. Vi ringde dom och ville kramas en dag innan i veckan men då hade de inte slutat skolan så det gick ju inte.

Men nu är det snart helg, aaaalldeles strax och det betyder lite sovmorgon imorn, mannen stiger alltid upp med Tuva så sover jag så länge som Oliver vill sova och det kan han göra till 8, 9. Så nu måste jag väcka honom så han sover i bilen innan simningen.

2 kommentarer:

  1. Snygg du är Lotte ser så där drömmande ut, ser smal ut gör du också, du är fin nu. Jag vill ju upp några kilo, äter ju en hel del, men nä inget som visar sig så snabbt kanske. Jag har ju ätit cortison i mer än tjugo år och då fyller man vätska har fått en känsla av att jag tappat de som lagrats i fettvävnaden. Åh hon längtar efter sina syskon, blir kul när det är din vecka.
    Ah ont i lilla magen det känner jag så väl igen från vår förstfödde, från halv fem på kvällen till halv tio fick vi vandra, men du det går fort framåt.
    De små är ju känsliga för de mamman äter så det kan mycket väl va nåt du åt igår.
    Fin helg till er. Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-) Jag kan inte klaga över vikten jag väger strax under 56kilo och är nöjd!! Innan jag fick barn vägde jag aldrig över 50 men så är jag inte så lång heller. Jag ville gå upp då men det var ju inte det lättaste....
      Ja på måndag kommer dom!!
      Ja Oliver har aldrig haft magknip innan och knappt skrikigt heller så det var synd om honom. Stackars barn med kolik!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥