torsdag 1 mars 2018

BVC OCH ETT NYTT TRÄNINGSUPPLÄGG

Lunchdags och det blir den asiatiskt smaksatta laxen idag igen, jag har kört första passet av mitt nya träningsschema och jises, jag kände att jag levde! Vilket flås jag fick upp, helt olikt det andra passet då det inte var några hantlar innan men nu var det hantlar i nästan alla övningarna.

När jag lämnat Tuva så var det dags för Bvc och jag bad om en remiss till Ljungby för att kolla Oliver och mjölk, isåfall vill jag ha det på papper. Det var tydligen svårtolkat för visade provet positivt så tål de inte mjölk men det kan även visa negativt och de kan vara känsliga ändå. Men jag ska få en tid, jag ska även få en tid i Växjö till sjukgymnasten för honom. Men kurvan såg bra ut och nu är han ju rundare, han väger 5460g och är 61cm.
Denna lilla tokstållan, Lillekissen kommer inte undan, hon asar runt på han och ibland stänger hon ut han i lilla hallen för då har han en "sjukdom" och då är hon veterinär.

Nu ska jag ta och passa på att dammsuga innan jag måste väcka Oliver för mat och vi ska hämta hem Tuva. I eftermiddag är det ju gympa igen och det ser hon verkligen fram emot.

3 kommentarer:

 1. Barn och djur hör ihop så underbart, hon är så gullig lilla tösen.
  Ja man kan säkert va känslig utan det visar nåt, det är så drygt. Jag har också en strulig mage IBS ibland är det bara för jobbigt går likosm i perioder, hade inte du det också? har Oliver nåt problem eftersom han behöver sjukgymnastik? hoppas inte det. Ha en fortsatt fin dag. Kram/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har med IBS men det har visst blivit MKT bättre utan mjölk!! Väldigt mycket bättre :-)

   Nä de ska bara kolla en grej på Oliver så det inte blir något när han blir äldre.

   Radera
  2. Det låter ju skönt med Oliver och bra det finns råd och hjälp.
   Jag dricker laktosfritt för jag tål ju inte vanlig mjölk, men man kanske skulle utesluta det ett tag och se. Men på havregrynsgröten då? kokosmjölk kanske.
   Må så gott från ett snörikt Österlen/MH

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥