fredag 16 mars 2018

TREVLIG FREDAGKVÄLL

//INLÄGGET INNEHÅLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR FÖR KRONANSAPOTEK.SE//

Hoppas ni har en fantastisk fredagkväll❤ Vi har haft en bra dag med babysim och när jag hämtade Tuva så åkte vi hem för att äta lite, träna och fixa middag. Jag handlade på Börjes när jag ändå var i Tingsryd så slapp jag det ikväll. Å ääääääntligen har jag fått iväg (många svordomar) mina kort! Nu är det bara allt jobb som är kvar när de kommer men det är ju det som är roligt😊 Fick beställt både 700 kort som är tagna sedan Oliver föddes + tackkort från dopet. Nu är jag i fas igen, ska bara ha ett skåp här uppe som vi kan förvara våra album i för barnen tycker ju att det är jättekul att kolla i dom.
Jag fick mitt paket från kronansapotek.se idag, det var ju bara en dag sen eller två jag beställde och så kom det hemlevererat! Just nu har de 25%Emma S och äntligen ska ansiktet få sig lite extra fukt igen.

Max har kompis som sover här inatt och Thea sover hos en kompis i byn men imorn är ordningen återställd igen hoppas jag😊 Det kommer bli tidig sänggång för min del känner jag och just nu längtar jag redan efter morgonkaffet......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥