fredag 23 mars 2018

EN TUR TILL VÄXJÖ

Hej hej veckans bästa dag❤ Så fort jag steg upp gjorde jag skrubb och la en ansiktsmask innan frukost. Jag ska ju göra mig klar för snart kommer pappa och jag ska åka till Växjö med Oliver. Idag ska vi till sjukgymnasten men det känns lite onödigt för jag tro inte det är någon fara men det är ju lika bra att kolla. Jag har ju jobbat aktivt för att motverka det som kunde skett och nu är han så stor så han fixar det själv.
Vilken bra start på dagen😉

Jag blev ju med igenomkollad för ett par dagar sedan, tog blodprover för de ska kolla om jag har brist på något sen ville hon att jag går till sjukgymnasten för att kolla om jag har kristallsjuka. Jag är ju inte den som googlar så jag vet inget om det förutom kristaller i örat som sätter sig på balansen och kan ha med stress att göra. Typ. Men jag får gå dit om ett par veckor när Tuva är på förskolan igen nu har vi påsklov. Lov och lov, nästa vecka har vi en tid bokad i Växjö och en i Ljungby.... Detta är ingen lugn och fridfull mammaledighet precis. Jag får stressutslag bara jag ser ett brev i lådan där jag förstår att i detta kuvert finns ännu en bokad tid. De breven ligger oöppnade på bänken ett tag!

2 kommentarer:

  1. Kristallsjukan är otäckt har en god vän som blev liggande mer än en vecka, kunde inte jobba och knappt röra sig. Vet inte hur olika grader det finns dock. Visst kan du va stressad och sen känna dig yr som jag sagt så har du mycket på dina axlar får kanske försöka ta det lite lugnare om det nu går med barn, familj hus och allt därtill, inte så lätt jag vet.
    Hoppas du får en lugnare helg. Må så gott/MH Österlen

    SvaraRadera
  2. Nä jag vet inte heller hur olika grader det finns och jag tänker inte googla för då är man alltid "sjukare" än man är, om inte döende haha. Men jag ska försöka trappa ner lite om det nu går.....

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥