onsdag 21 mars 2018

DAGS FÖR ETT BESÖK HOS DOKTORN

Vaccinationen igår gick jättebra, jag frågade om det inte fanns en sköterska ledig så de kunde ta i båda benen samtidigt och vi hade tur😊 Oliver grät när de stack och slutade typ 2 sekunder efter det var färdigt. Imorse hade han 38°c så det är ju ok. Nu väger han 5.7kg och är 62cm. Jag var och köpte gröt och puré till honom så nu ska vi se om han vill "äta upp sig" på eftermiddagarna om det hjälper mot sömnen, annars är det väl åskmolnsfasen som N skickade info om på Messenger. Det går ju över i vilket fall.
Vi var på skolan efter BVC och det bjöds på dans, fika och uppvisning av allt barnen gjort i skolan.
Nu sitter jag utanför vårdcentralen och ska strax gå in, idag var jag ju ute i väldigt god tid efter jag lämnat Tuva. Nu ska vi se om de kan ge besked om yrseln.

2 kommentarer:

  1. Usch yrsel är inget vidare vad sa dom till dig om det? äter för lite, haha. Nä det tror jag inte möligtvis sover för lite däremot. Ibland finns det ingen förklaring till varför man har saker det bara är men så drygt.
    Så duktig Oliver är som sitter så fint, det går väl så fort framåt man vill ibland stoppa tiden en smula.
    Snö i natt igen hos oss, alltså våren blir sen.
    Må så gott/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äter för lite? Så mycket som jag äter nu har jag aldrig ätit innan. Jag är glad att jag har mitt kostschema för annars hade jag lätt ätit bara skit, godis och lättåtkomna grejer. Nu måste jag fixa :-)
      Snö här med inatt, sååå tröttsamt!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥