lördag 17 mars 2018

LITE JOGGING I DET FINA VÄDRET

Vilket underbart väder😀 Vi har varit ute och när Lilleman somnade i vagnen (tog 1.5 minut) så tog jag Tuva i pulkan och Maister i kopplet och så gav vi oss iväg. Jag joggade i 100m intervaller runt polisrundan men det var snorhalt!! Men 1a gången jag joggar igen iallafall och det var skönt. Tuva tyckte det var jättekul😊
 Maister är glad att få följa med ut men han är inte så glad varför han egentligen fick följa med... Ska han vara ute så får det vara i koppel för han har börjat rymma igen. Han hoppar över staketet i trädgården som är typ 170-180cm. Han klättrade ju ur gamla hundgården och nångång har han grävt sig ut. Han är rymningsspecialist! När marken blir mjuk igen så får vi göra om lite i trädgården.
 Lite lekpaus fick vi ju ha.
Diesel följer med oss så fort vi går ut.

Just nu skiner solen och snön yr....

1 kommentar:

  1. Tala om vilket väder vi hade i går, snön yrde visst och det snöade och det är så otroligt kallt. Så fina foton naturbilder är nåt visst. Er hund liknar min som är en blandras, färgen är så vacker.Ja men så klart hunden vill ut på äventyr, finns mycket i skogen som lockar som inte vi alltid ser och förstår, dom är kloka våra fyrfotade vänner.
    Ha en fin söndag/MH Östelen.    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥