måndag 12 mars 2018

MÅNDAG IGEN

Idag tycker jag dagen bara rusar fram, jag har tränat och beställt lite kläder - hör och häpna - till mig själv för en gång skull! Det händer väldigt sällan, det är ju roligare att handla till barnen + att det är ju dom som växer och behöver.

Dagens lunch blev Carbonara på kalkonbacon och jag tycker det är godare än vanlig bacon. Sen säger ju datan att den är nyttigare med😊 Tuva sa att hon gillade "laxen" haha. Jag skulle försöka få ihop en matlista till veckan för jag ska handla efter vårdcentralen, men det står still.... Idag blir det kalops iallafall.
Nu ska vi fika på riskakor och jordnötssmör och jag måste ha en kopp kaffe till. Sen ska vi ut och åka "skridskor" på vägen. Det är ju så halt så man nästan slår halvt ihjäl sig men vi ska gå ut till bussen och Tuva ville åka på fötterna😊

1 kommentar:

  1. Tiden står inte still och det är väl tur kanske, men jag tycker också den går för fort. Men inte till en ny vår, suckar när jag läser storm och lite mer snö innan helgen, må så va om det är vårstormen då köper jag det.
    Fin blus du har på dig jag som älskar fjärilar. Jag hr haft viltkött idag gjorde som en hel stek i järngryta så gott och jättego sås också.
    Hoppas det går bra på vårdcentralen och du får bra besked om din yrsel.
    Trevlig kväll/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥