lördag 10 mars 2018

SNART DAGS FÖR RALLY IGEN :-)

Men hej! Dagen gick i ett igår så jag hann inte med... Nu passar jag på att skriva för jag tömmer kameran och ska skicka in till framkallning, det tar ju lite tid för jag sorterar in allt i rätt datum och sorterar korten innan och in i mappar för att sedan kunna plocka fram snabbt och lätt när korten väl kommer igen så jag kan skriva rätt datum på alla på baksidan och sortera upp dom innan de åker in i allas album. Jag har ett album till oss och ett till varje barn som ska fyllas på, korten är mitt intresse :-) Å lyckan är att jag hittade kortet som ska ut som tackkort efter dopet, jag hittade det direkt. Sötnosen levererar haha.

I torsdags fick jag sms om att rallyna drar igång snart igen och om jag vill vara funktionär i år med. Klart jag vill! Jag ställer ju upp för min lillebrors skull, han kör. Det är 3 datum, först Silverkongen och sen är det 2 dagar på Sydsvenskan med. Sen kan jag ju bara hoppas på att det är några plusgrader när Silverkongen är.... Tänk om det spöregnar/snöar, är jättekallt och ruggigt och så vill Oliver ammas när vi står där halvt ihjälfrusna. Jag hoppas på hyfsat väder för han måste ju med. Jag tror nog mannen och de andra barnen följer med också men de kanske kommer senare, det tar ju en heldag detta. Men jag är ju orolig och nojig över att det ska hända en olycka igen men det händer ju i vilket fall även om jag är funktionär eller ej. Nej, denna säsongen hoppas jag går bra för killarna♥

Igår lämnade jag Tuva hos pappa och hans sambo sen åkte jag och Oliver på babysim. Han var på riiiktigt bra humör och skrattade, pratade och sprattlade och dök 2 gånger. När jag hade hämtat upp Tuva igen åkte vi ut till N och lillkillen en runda innan vi körde hem.
Nu gör vi bananpannkakor innan vi ska åka och köpa lördagsgodis😊

2 kommentarer:

  1. Det hade jag varit för nojjig och stå och titta på. Vi har ju svampabanan i Tomelilla och kör de där när vi kommer förbi tittar jag aldrig, så oroligt det känns. Tror det kan va en åldersgrej,hoppas det går bra för din bror dock.
    Fotografering är kul tycker jag också, det är verkligen minnen för man glömmer så fort hur stora barnen blir, fråga mig som har vuxna.
    Trevlig helg och Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, jag älskar att kolla på rally!! Jag är glad att jag inte såg olyckan min bror var med om men det är tur att det gick så bra som det gjorde för dom. Nu blir det ju första gången de kör sen dess... DÅ kommer jag va nojig.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥