måndag 9 april 2018

EN DOCKA MED DRÖMHÅRET

Igår när jag och Tuva var och handlade så hittade hon en docka hon ville ha. Nu skulle hon hem och räkna pengarna i sin spargris och se om de räckte😊 Jag berättade för henne att vi kan titta efter en docka på datan och det vill hon ju såklart - NU! Vi hamnade på abcleksaker och där fanns ju så mycket leksaker, spel, pussel, cyklar, sängar mm och hon ville ju ha allt. 
Titta bara på denna doockan som har ett växande hår och jag vet ju att det är den där flätan hon är ute efter haha. Nu för tiden är det ju bara en fläta som gäller och den ska vara lång! Men det är ju inte lätt att göra en lång fläta på mer än håret som sitter där... Denna dockan hade hon älskat.
Det finns leksaker för alla åldrar och väldigt pedagogiskt och genomtänkt, hörsel, känsel, finmotorik, grovmotorik mm. Det är en perfekt sida för att kolla födelsedagspresenter och om du verkligen vill köpa något som sätter igång tankeverksamheten. Det finns en sida för Lekfullt lärande och där finns massor att välja på.


Det är så mycket fina saker till barnrummet blandat med all lek så jag skulle kunna sitta och kolla hela dagen, kika in själv så får du se massa fint❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥