fredag 27 april 2018

MIN KELGRIS

Nu för tiden är det sååå mysigt att pussas❤ Kladdiga, blöta pussar men jag vet inte om det är pussas han vill eller det kliar i tänderna😉 Men det är en liten kelgris som gillar att gosa och kramas.

Imorse hann jag träna innan min mamma kom och hälsade på. Tuva sätter igång henne med att leka kurragömma direkt. Nu när vi renoverar har vi ju inte samma utrymme att röra på oss som innan och mer saker intryckt i tvrummet så det är lite trångt. Hon hade varit hos ett medium och spelade upp det mediet hade sagt om mig (hon fick det inspelat på USB så jäkla bra!!) och nu är jag himla sugen på att gå till henne + att göra en regression. Hade det funkat och jag hade fått "se det hon menade" så hade det ju varit fantastiskt. Måste googla vidare på det sen och se om jag kan hitta någon som utför det utan att behöva åka ända till Stockholm.

Nu har jag mött upp min vän G och lämnat över de små barnen för jag ska in på ett möte. Sen kör jag ut där och vi får se om jag får hem Tuva eftersom de har hästar.....

2 kommentarer:

 1. Det är ju så underbart med dessa små fina bebisar, kan säkert va tänder som kliar innan de sen ska upp. Går snabbt framåt för snabbt eller hur.
  Intressant emd medium, jag ahr varit på några seanser på hälsomässor, tala om hur detta är, hjärtat slår lite extra. Och jag tror på det,en gång kom min morbror och de hon sa frågade jag min syster om sen och de stämde. Senaste gången kom min bror till min dotter som också var med, och du det stämde så prefekt, de kan absolut inte bara fantiseras i hop detta.
  Kommer gå på fler framöver för det är lockade.
  Trevlig helg från mig/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tiden går aaaalldeles FÖR snabbt! Jag är inte alls till freds med det :-(
   Jag har gått till en spåtant i Malmö och hon går först igenom barndomen första gången man är där och sen pratar hon om nu och sen 3år framåt och allt hon säger skriver hon ner så jag har alltid haft 10 sidor A4 med mig hem och det mesta har stämt. Det från barndomen har ju varit klockrent så det är ju inget hokuspokus direkt :-) Nu finns det en på närmare håll jag ska testa nästa gång. Jag vill nog träffa henne själv innan jag vill göra regression

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥