tisdag 3 april 2018

EN STRÅLANDE KILLE OCH JAG SKULLE VILJA MED PÅ RESAN

Vi gav oss ut i snön, jo det snöade som fasen igen imorse, och så var vi på Bvc, jag fick väcka Oliver som sov sött i vagnen men han var lika glad för det. Bvc-sköterskan höll med om att han alltid är så glad och det strålar om honom. Han tycker livet är toppen❤ Nu är han över 6 kilo precis så han växer. När vi kom hem fick han lunch sen somnade han gott igen, det är bara att lägga ner han i vagnen och oftast sover han innan vi är nere från trappan. Jag passade på att träna och vi har ätit, sen blev det lite mys, vi spelade memory och jag kunde dricka en varm kaffe haha.
Ikväll är det föräldramöte om Theas skolresa, de vann en resa till Kolmården när de sålde majblommor men de ska kombinera den resan med en klassresa. Det ska vara föräldrar som ska följa med och jag är väldigt sugen på att följa med dom men jag vet ju inte om jag slutat amma då.... Jag tänker ju inte skynda på det för att vara borta en natt. Jag och en vän har planerat in Theas födelsedagspresent med, hon önskar ju sig att vi åker iväg och gör en grej så nu är det spikat med men där får Oliver följa med.

1 kommentar:

  1. Söta barn du har och duktig Oliver som växer på, det är så skönt när de äter och allt funkar kanske inte sömnen på natten. Kolmården är säkert jättekul och hoppas det finns andra som kan följa med.
    Ser rätt skönt och avkopplande där på golvet, var lite sen jag kunde sitta så haha, de där lederna är rätt bråkiga, men nu ser jag fram mot våren den är säkert på G. Må så gott/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥