tisdag 17 april 2018

VÄNTAR MED SPÄNNING

Hej hej på er

Jag är bara hemma och vänder, har lämnat Tuva och varit på bilbesiktningen och nu hemma och matar och förbereder lunchen. Ska in på ett möte strax och när jag kommer hem blir det träning innan lunch. Idag blir det kycklingsallad för det blev jag sååå sugen på igår.

Igår fick jag ett mejl som jag blev sååå glad för! Jag ska få testa ett par piller som Jag har varit väldigt nyfiken på men tycker att de är ganska dyra och funkar det inte så är det ju som att kasta pengarna i sjön. Men nu så! Funkar de verkligen så är de värda varenda krona!! Jag ska visa när jag fått hem dom. Ser verkligen fram emot detta!!

Nu måste jag packa in oss igen😀

3 kommentarer:

  1. Inte bantningspiller väl? för det behöver inte damen, haha. Förra inlägget med Tuva och bilen är ju bara så söt, koncentread på hög nivå lilla tösen. Underbart med våren men det är lite svalt ännu kan jag tycka, men det kommer snart den där sköna värmen.
    På tal om nåt som är bra som jag dricker varje morron, det är en halv pressad citron i ljummet vatten, mycket bra för kroppen den renar och så får man vitaminer, prova det!
    Må så gott/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej gud nej, jag har aldrig bantat och tänker inte prova! Då vet jag inte om alla i omgivningen skulle överleva haha. Jag MÅSTE äta!!

      Radera
    2. Förresten, jag dricker med en halv citron i ljummet vatten numera :-) Det känns bra för kroppen.
      Imorn skulle värmen komma här, håller tummarna!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥