söndag 22 april 2018

SILVERKONGEN 2018

Igår var det dags för Silverkongen och där har jag hjälpt till iallafall 4år nu. Igår var jag vägvakt på SS2. Efter 30 minuters sömn på hela natten så stod klockan på 5.30. Dags att ge sig ut i skogen när vi hade hämtat våra baguetter som vi hade beställt.
Igår var lillebrors första rally sen kraschen i maj förra året. Jag måste ju säga att jag var lite nervös men det gick jättebra för dom. Hade de inte fått lite tillägg för sen ankomst så hade de ju hamnat på prispallen😊
Jag både filmade och fotade han som jag vet att han uppskattar.
 Vi får alltid pasta/kycklingsallad till lunch.
Klart att jag hade lite #Loftsbodarallyteam supportrar med mig.
Jag testar att ladda upp filmen med men jag har ingen aning om det funkar.

När vi skulle hem va mobilerna urladdade och vi hade knappt någon aning om hur vi skulle köra hem, tur vi hade en karta men det gick ju lite sisådär haha. Vi hade ju ändå inte kunnat ringa någon och säga Hej Vi vet inte var vi är och vi vet inte hur vi ska hitta hem... Men vi kom hem och då kom vännerna på besök strax efter. Väldans trevligt men framåt kvällen gick ögonen i kors och jag var sååå trött! Jag hade tur att Oliver sov sitt längsta pass i sträck någonsin!

Nu är nästa Sydsvenskarallyt och eventuellt ska jag jobba där de startar/samlas men det är både själva rallyt som lockas, kalas, om vi själva ska ha kalas och så ska vi iväg på annat. Tål att tänkas på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥