söndag 29 april 2018

MIN GALENPANNA ÄR INGEN BADKRUKA

Igår skulle mannen jobba så jag frågade Tuva vad vi skulle hitta på, hon ville åka till sin mormor och hennes man oh hälsa på i deras stuga så det skulle vi göra. Hon skulle packa sin väska med dockan och det viktigaste baddräkten! Nja alltså, det är inte varmt ute så det går inte bada ännu du får vänta tills i sommar. Nä, baddräkten ska med! Okej, ja du får ju se själv hur kallt det är, tänkte jag. Vi tog vårt pick och pack och begav oss lagom till Oliver skulle sova för det tar ju ca en timme att köra.
Sjötomt som det är så lockade ju vattnet såklart. Dockan fick bada och vi kände på vattnet. Jag som inte riktigt minns när jag badade i sjön senast tyckte ju det var iiiiiiskallt.
När vi hade fikat så begav vi oss ut på en liten runda, vi gick till vattenfallet och där kunde vi leka hur länge som helst. Vi plockade kottar och kastade i och såg vems kotte som kom ut först på andra sidan.
Så himla fint längs bäcken.
Sen blev vi bjudna på grillat och det är ju alltid gott! Vi hann väl knappt äta upp innan vi skulle ut till vattnet igen. Denna gången med baddräkt på.
Hon doppade sig aldrig men bara det att ta på sig baddräkt i typ 12-13 grader i luften + att bada fötterna... Ja hon är en riktig liten galenpanna. 
Efter lite fika igen så visade sig solen men då fick kläderna vara på. Det gick ju bada fötterna ändå😉
Hon är full av liv, energi och en stor dos kärlek❤ Jag är förvånad att hon var vaken hela vägen hem men vi lämnade av Oliver och åkte och handlade present och pizza för idag vankas det barnkalas igen😊

2 kommentarer:

 1. Barn är verkligen underbara och de badar ibland oavsett, riktigt fina foton. Jag som älskar vatten och skog, njuter av bilden med bäcken.
  Precis så har vi i familjen en tomt med skog och rinnande bäck hög mysfaktor.
  Ha nu en fin helg/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är fridfullt med vatten, min bror har ett hus med en bäck längs sin tomt och så ser han sjön på framsidan, där hade jag velat bo.

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥