torsdag 5 april 2018

TRÄNINGSRESULTAT

Dagens träning gick riktigt bra, nu har jag tränat enligt program i 2 månader och jag är skitnöjd över resultatet än så länge😊 Jag ser ju resultat och det är ju det som är meningen. Maten är jag ju slarvig med... Eller inte själva maten utan sen ett par v äter jag ju minst 5 godisbitar om dagen.... Där fuskar jag och "glömmer" skriva upp i kostdagboken. Det straffar ju bara mig själv ändå så. Men annars går maten bra, jag äter ju mkt mer nu än vad jag gjort innan.
 Detta blev dagens redskap. Jag ska beställa nya vikter men det är ju snordyrt. Jag skulle vilja ha hantlar med 1kg på en 2 på en 3 osv men de kostar ju mååååånga tusen så det får nog bli såna man bygger på själv. Såna jag har fast med tyngre vikter.
Efteråt blir det favoritsmoothien för där är mer proteiner och kolhydrater än fett. Mindre fett = proteinet tas upp bättre. Sen blir det lunch efter det.

2 kommentarer:

 1. Ah fem godisbitar kan väl inte göra nån skada, du är ju så smal, suget kan ju bli för stort annars, haha. Du har ju verkligen klarat av det hela och som jag förstår har du nått ditt mål och jag tror inte det är så svårt att hålla det framöver heller.
  Må så gott/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men jag tänkte ju att jag skulle bli av med sockersuget ;-) Viktmässigt nådde jag målet för ett par kilo sedan, jag har gått ner mer.... Nu ska jag bara bygga muskler :-)

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥