tisdag 24 april 2018

EN VANLIG TISDAG

Sitter och äter lunch, laddar upp bilder till mammafitness och lyssnar på en podd. Slog ett öga ut genom fönstret och det har visst börjat regna... Jag var precis ute och gick ett par kilometer med vagnen och det var ju nästan lite kallt idag. Värmen kom tillbaka! Äntligen har jag fått tummarna ur och lagt ut på köp-och sälj heeeela högen som finns uppe i fotöljen, nu är fotöljen kastad och kläderna borta, sååå skönt! 

Idag hade jag telefontid med dietist med vår mjölkfria kost och hon tyckte jag fixade det galant så det var inga konstigheter, det blir ny telefontid med doktorn i sommar och nya blodprover längre fram.

Igår var vi och tittade på Theas gymnastikuppvisning, så duktig hon är❤ Max tycker ju det ser så roligt ut så han vill med börja på det men nu är ju fotbollen igång med matcher i stort sett varje helg.
Idag blev det köttfärssås och en god sallad med jordgubbar i till lunch. Jag glömde kolla efter melon igår men med detta vädret gör det ju inget, det passar bättre en solig dag.

Nu har jag en timme på mig att plocka iordning och dammsuga nere. Härligt😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥