onsdag 25 april 2018

GOKVÄLL

Denna dagen har gått i ett, när jag lämnat Tuva imorse så åkte jag och Oliver till Växjö för idag hade han en tid inne på sjukhuset. När vi körde hem sms:ade jag förskolan för att höra om Tuva var vaken så jag kunde ta hem henne när jag ändå var ute och körde men hon sov som en stock så jag for hem och åt lunch sen hämtade jag henne.
Ikväll när mannen och Tuva höll på med renoveringen så tog jag och gick en runda med Oliver.
Jag påbörjade sorteringen på mina kort nu, tänkte att det var dags att öppna kartongerna😉 Det kommer ju ta ett tag så jag gör en låda varje kväll till att börja med. Sen tänker jag byta taktik, jag fyller kameran denna gången och sen tömmer in den i datan och framkallar det som ska ut, då blir det inte liiika mycket åt gången!
Imorn blir det en tur till Växjö igen men då med denna tjejen. Tänk, om ett par veckor fyller hon tonåring...!! När blev jag så gammal då? Fy vad tiden går...

2 kommentarer:

 1. Oj ja Lotte va du är gammal, haha, vänta bara tills håret börjar slinga sig i grått och du blir mormor och farmor, innan dess är du ung och fager, säger inte det utan med åldern är man minst lika snygg och fin som de unga!!
  Söt din stora dotter är och helt plötsligt så långt hår.
  Du är flitig med din träning läser jag, bra jobbat.
  Må så gott/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håret slingar sig redan i grått och har gjort i flera år :-( Jag märker ju inte att jag själv blir äldre utan det märks ju bara när barnen fyller år och DE blir äldre haha.
   Ja mormor vill jag inte bli än, men det låter ju äldre att vara farmor... Men innan jag blir mormor vill jag ha sovit i några år så jag orkar ta hand om mina barnbarn som sover över :-) Just nu är ju sömnen obefintlig.
   Ja hennes hår växer men nu har hon klippt en bit, så fin så!

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥