tisdag 10 april 2018

NÄRA SKJUTER JU INGEN KANIN

Wohooo, äntligen har jag hittat en app som passar det jag var ute efter😀 Jag måste ju ha något att pilla med när jag står och gör plankan😂
Idag har jag varit hos sjukgymnasten och hjälper inte övningarna någonting som hon gav mig så vill hon skicka tillbaka mig till doktorn igen om ett par veckor.
Herregu så härligt väder vi hade igår!! Tuva hade sommarbyxor på som hon kallar det, lite kortare tights men hon fick ta på sig en tröja med för det blåste ju lite.
Studsmattan kom upp så idag ska jag ta hem alla när jag hämtar på förskolan och sen ska det hoppas. Ett av barnen ska på pizzakväll med sin aktivitet ikväll och sen är det ju träningar typ jämt så vi har att göra. Jag fick frågan om jag ville leda barngympan till hösten men det tyckte inte Tuva, jag var ju hennes mamma inte en gympafröken. 

Så typiskt, innan när jag gick ut och skulle somna Oliver så tittade jag upp lite väl sent för då satt kaninen i vår fälla och hade jag sett det innan så kunde jag ju fångat henne! Nu var jag ju nästan jämte henne och hade snöret en bit bort.... Annars brukar hon inte komma hit förrens framåt kvällen så det var jag inte beredd på, så hon sprang "hem till sitt" igen. Så nära men ändå så långt borta.... Jag tror nog hon längtar in i buren lite grann men hon är för rädd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥