tisdag 17 juli 2018

ASSISTANS = ENERGITJUVAR

Vilket väder vi haft idag, det var sååå varmt men molnigt när vi åkte ut till sjön. Mannen och Tuva badade, jag och Oliver badade fötterna sen gosade vi mest. Tuva ville leka kurragömma bland alla stenar så då gjorde vi det.
Sen åkte vi ut till pappa och hans sambo och där kom åskan och regnet - vilken lättnad! Det mullrade på rätt bra och luften blev lite lättare. När vi kom hem så åskade det här i 2 timmar vilket var skönt.

Usch, all energi har gått åt till att bråka med Citroen Assistans, vi blir lovade en sak och bad de gå in och lyssna på inspelningarna - då har kollegan fel, ska vi behöva stå för hans misstag? Det har mest varit massa krabb och vi får jaga både dom och verkstaden varenda dag. De lovar att återkomma men gör det inte. Men nu är bilen färdig i alla fall och vi ska hämta den imorn! Hoppas vi aldrig behöver ha med dom att göra fler gånger! Det ska väl vara så enkelt att de bärgar bilen, vi får en hyrbil, vi blir kontaktade när vår bil är klar och vi byter tillbaks bilen. Eller?

1 kommentar:

  1. Kan bara instämma!!! Svårare än så ska det inte behöva vara när man har så ny bil som ni har

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥