måndag 30 juli 2018

LILLA KANINEN OCH IMORN ÄR DET ÄVENTYR

Igår hade vi Familjen B här på middag och kortspel, tjejerna pysslade med kaninerna. Det blev lite sent i säng och inte så många timmars sömn och ett litet tag sov jag med hörselskydd för mannen snarkade så kunde inte somna. Den lilla stunden jag sov med dom lyckades något djur ta sig in i den svarta kaninungens bur och ta den... Jag antar att jag skulle hört det annars eftersom vårt fönster är öppet och kaninburarna står utanför. Ena taket låg på sniskan och den var borta, den är för liten för att kunna öppna den själv så på den andra buren har jag gjort så ingen kommer in eller kaninen kan lyfta på taket själv. Här skulle jag ju tänkt ett steg längre så ingen skulle kunna ta sig in med. Jag har jagat iväg grannens katt här ifrån ett par gånger, senast för 10 minuter sedan så det kan ju va den men jag vet ju inte.

Idag när vi skulle hämta hem de stora barnen så hade vi packat ihop allas badkläder och så åkte vi direkt till stranden. Det uppskattades av alla🙂 Lite svalka är aldrig fel.
Nu har jag plockat och donat och laddat kameran, tagit fram biljetter och intyg för imorn hoppar vi på tåget och ett litet äventyr. Tuva ser nog mest fram emot att få åka tåg och jag hoppas att där är några grader mindre än de 30 som ska vara här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥