tisdag 31 juli 2018

KÖPENHAMN ZOO

Idag gick vi ju upp tidigt för att åka till Köpenhamn zoo, vi blev utvalda som testfamilj så jag ska sätta mig imorn och skriva en recension och ladda upp ett par bilder. Vi tog med oss brorsonen som mötte upp oss på stationen imorse och svärmor som hoppade på nere i Eslöv.
Smidigt med tåg tänkte vi men vi hade inte riktigt kollat upp avståndet till zoo😉 Det tog 40 min att gå men barnen var superduktiga!!
Jag gick runt med kameran i högsta hugg men idag bjuder jag bara på mobilbilder...
 Bland de allra flesta djuren vi såg så fanns det alltid någon bebis. Nu såg vi inte riktigt alla djuren för de tyckte säkert precis som vi - att det var för varmt!! Vi bokade ju detta datum för ganska längesen och inte visste vi då att det skulle vara sååå varmt men bättre det än regn🙂
 Vi fick gå in och klappa getterna och en blev förtjust i Max.
Alla barnen tyckte det var mysigt och roligt att vara där och lite varstans fanns ju klätterställningar så de kunde leka av sig om de ville. Det fanns ett område som var speciellt till barnen och det var jättefint! Klappa djur, stor lekpark, kaniner, savanndjur, ansiktsmålning och glasskiosker mm.

Sen gick vi tillbaks till stationen och fick åka ett överfullt tåg hem, det var sååå mycket folk! Trångt och hur varmt som helst, inga sittplatser vilket betydde folk överallt och det var som att sitta i en bastu. Det var ett par som erbjöd sig att ta sin solfjäder så Oliver skulle få svalka sig, så snällt gjort. Men vi kom hem till slut om än försenat men ska det dröja 4år igen tills jag åker tåg så har jag glömt detta😉

3 kommentarer:

  1. Åh vlka fina foton. Det är om vi säger så mer än 30 år sen vi var på Zoo, jag bara älskar att strosa där bland djuren och naturen. Så härligt att du delar med dig av detta. Getter är så trevliga djur har jag haft när jag bodde på en bondgård.
    Må så gott. Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååå har du bott på bondgård, så mysigt!! Tuva är en riktig bonnatös så hon skulle trivts som fisken om vi hade bott bland många djur :-)

      Radera
  2. Hej.
    Uppväxt på en bondgård inte så långt från Svalöv, massor av djur hade vi med huvudsysslan var kor och spannmål. Det är däför jag gillar att fota just kor, en dag har jag sagt att en utställning med foto på kor skulle va kul.
    Vi hade en kul bock när vi växte upp den gick ju lös och strosade en kväll minns jag när far var i telefon så knackade det på vår "findörr" på min tid hade man det så. Min bror gick till dörren och sa var vänlig gå till verandan, haha det var bocken som knackade. Vi har bott i Brantevik på en stor gård och där hade vi alla sortera djur, den som tror att ankor inte är kloka skulle haft träffat mina, dom gick runt hela fältet för att komam till trädgården på andra sidan och passerade ett nybyggt område utan att gå in där, på rad gick dom ja vilka minnen.
    Vi hade våra flesta djur lösa så även getterna dom blir som hundar. Kan sakna allt detta men det vare en tid. En av honorna var alldeles fenomenal att dricka ur flaska, låter knas men hon gillade cocacola som barnen bjöd henne på.
    Ni får ha en bondgård,synd att allt ska va så dyrt och köpa, våra barn älskar djur och dottern har en hel del, du vet med modersmjölken kommer mycket.
    Kram till er/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥