onsdag 1 augusti 2018

COOL APA

Vilken obehaglig värme vi har haft idag, varmt och klibbigt och bara jobbigt. Barnens kusin sov ju över inatt och de har lekt och badat här i förmiddags. Han ville gärna ha med sig en kaninunge hem men om han får för sin pappa så måste han ju ändå vänta några veckor innan den är redo. Nu är de 1,5 vecka gamla och nästan alla har öppnat ögonen.

Idag tog vi en hemmadag det enda jag gjorde var att åka in och storhandla. Jag är trött och lite ledsen över ett beslut vi har tagit men det blir bäst så. Skriver mer när det är gjort för just nu känns det inte så kul.
Visst är de söta? Lejonmamman med sina 3 ungar.
Den här apan ser ju knappt riktig ut haha. Jag tyckte han va rätt häftig och så ser han ut som en gammal farbror

Jag ska passa på att krypa ner och läsa lite, mannen och Max åkte ut till grisarna så vi får se när de kommer hem,

1 kommentar:

  1. Åh beslut som man fattar och beslut som ska fattas är inget jag gillar precis heller, men när de är taget så får man tänka så nu är det gjort. Nåt jag ogillar det är när man måste ta bort djur, vill helst att de ska bli gamla, slitna, vanka och sen en dag bara somna in. Vet så klart att är djur för sjuka så är det kanske ett måste, men ofta känner jag med vilken rätt har jag att bestämma över dens liv, nu kom jag in på sidospår. Lejon är ståtliga djur mitt stjärntecken. Lustigt du skriver om just apor ett av min favvodjur, så oberäknliga och kloka. Min syster och jag pratade just om ytterligagre ett barndomsminne idag, när vi skulle till vår äldsta syster i Helsingborg så sa vi till far att kör de minsta vägarna så vi kan få se apan,det var en familj som hade en livs levanede apa och var ofta ute och var den inte det så besvikna vi blev. Ja inte så konstigt den liknar en gubbe det är ju vår släkting, haha. På tal om minnen så ska jag och några barnbarn få se mitt barndomshem som numera står obebott och de ska få se var farmor bott, har så klart hört med ägaren först inte klampa in på deras. Blir min födelsepresent, sa i går till mannen undras så om de höga gula blommorna vid "fintrappan" blommar, längtar till min dag.
    Kram/MH Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥