söndag 5 augusti 2018

EN HERMELIN PÅ TOMTEN

Igårkväll var vi hos min ena bror för vi skulle ta hem Max som sovit över, vi stannade en stund och ungarna har ju alltid så roligt där, de åkte "bil", körde 4-hjuling/cross, sprang i vattenspridaren mm.
Innan på dagen hade jag lovat Tuva att hon skulle få cykla runt polisen så tog vi hundarna med oss och tog ett varv.

När vi grejade ute vid kaninerna såg jag ett djur springa förbi, trodde det var en stor mus eller en liten ekorre och så sprang den och gömde sig vid den stora boken. När vi stor och tittade efter den så tittade den fram bakom en sten flera ggr han var nog lika nyfiken haha, det var en Hermelin. Den har nog bott här ett tag för vi har sett småskitar lite varstans som vi inte visste vem det kom från. Den var himla söt i alla fall och jag har aldrig sett någon sån ute innan.

Idag har jag gjort iordning i det lilla krypinförrådet där uppe, kattvind eller vad det kallas. Jag har gjort 2 högar med maaaassa saker som jag ska lämna nu, så skönt. N får en hög och svägerskan får en annan, nu åker alla bebissaker bort, kläder, babysitter, läragåstol, badbalja mm.
Mannen rensar sin jobbarbil och sen ska vi fixa på Tuvas rum i eftermiddag. Jag och Thea ska storhandla och till Ikea en sväng för det ska in en hylla i Tuvas rum. Lite att fixa med innan vardagen drar igång för mannen imorn, vi andra har ledigt ett litet tag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥