onsdag 15 augusti 2018

SEPARATIONSÅNGEST

Morn morn, lite småseg här för när det är mycket som snurrar i detta huvudet så har jag alltid svårt att sova. Energitjuvar och lite ledsen för jag har separationsångest. Igårkväll började jag gråta för tänk om Oliver tar sina första steg när jag är på jobbet, då missar jag det. Mannen sa att om jag blir så ledsen så tänker han inte berätta när han tar sina första steg, ifall jag jobbar då haha. Om jag är hemma 5 dagar och jobbar 2 så vore det väl fasen om han börjar gå någon av dom dagarna som jag är iväg.... Idag är jag inte alls redo att börja jobba imorn men det blir ju en mjukstart inför våren så det är skönt.

Idag är Oliver 10 månader herrejisses så fort tiden går! Vi ska till BVC för vägning och mätning och jag har ett par funderingar som jag ska ta upp. Sen ska vi inom vårdcentralen och lämna ett prov från Tuva innan vi åker hem och jag ska verkligen njuta av barnen denna sista dag. Det låter ju som om jag aldrig mer ska se de men för mig är det ett stort jobbigt steg just nu.

Svägerskan och barnens kusin sov här från måndag tills igår för deras förskola hade stängt, kul att kunna få till det sådär mitt i veckan när bägge var hemma. Hoppas det blir fler gånger för då åker vi över till Öland😉
Ett par av kaninungarna fick komma in så de fick kela med den dom ska ha.

Nehe, nu vaknade Oliver så nu blir det lite morgonmys❤

1 kommentar:

  1. Förstår dig verkligen, dock har vi aldrig lämnat våra på nåt dagis ja jag säger det, haha. Vi jobbade i skift för vi hade ICA butiker och det gick så bra.
    Man vill ju va med och uppleva de små stegen i utvecklingen men det får du ju i alla fall. Vilka underba kaninungar och så snabbt dom växt, ja du livet det rullar på alldeles för snabbt.
    Kram/MH österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥