fredag 31 augusti 2018

ÄNTLIGEN FREDAG

Pju vilken natt med osammanhängande sömn men det är äntligen fredag igen, det känns alltid lite lättare att jobba på fredagar för då vet jag att helgen är framför oss. Nu jobbar jag länge idag, många timmar, men jag ser fram emot fredagsmyset ikväll!
Nu har jag ju jobbat ett par veckor, inte för att jag jobbar så mycket men det gör ju ändå skillnad i inkomsten och det är ju alltid positivt. Jag har ett par sparkonton som jag sparar i (till mig själv) och det är ju alltid trevligt för sen när jag går upp i tjänst kan jag ju bara öka på summan. Vi ska bland annat fortsätta med vår renovering och näst på tur står hallen, jag vill tv-rummet men det är sånt j*la projekt så vi drar oss för det. Det får nog göras till sommaren eftersom alla möbler ska förvaras och de får inte plats inomhus... Men har ni tänkt på hur mkt låneerbjudanden det finns? Om du nu är i ett snabbt behov av att få fram pengar och dina egna kan ta någon dag att få fram från ett fondkonto så är det ju bra och många som erbjuder räntefritt så man kan betala tillbaks så snabbt pengarna kommer från sparandet. Men det viktigaste är ju ändå att ha koll på sin ekonomi så man vet vad det finns för utrymmen till allt från boende och intressen. Det som står näst på tur i möbler är en garderob till Thea för hennes ingick när vi köpte huset och den vill inte riktigt samarbeta med henne längre.

Min morgon skulle börja klockan 5 idag men jag försov mig en halvtimme, men jag snabbade mig upp för det var dags att träna! På fredagar gör jag det innan jobbet för jag vill kunna ta det lugnt när jag kommer hem. På med kaffebryggaren innan jag går upp och byter om och istället för att dricka vatten i träningen så kör jag varannan kaffe😉 Idag behöver jag en hel del kaffe om huvudet ska hinna med.
Sista fredagen i augusti, imorn är det september....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥