torsdag 19 juli 2018

SKÖN KVÄLL

Det är alldeles tyst i huset, Oliver somnade för 1,5 timme sen och mannen och Tuva har varit iväg några timmar. Oliver gick inte att hålla vaken längre än till 18.10 han var såå trött. Han har inte riktigt varit sig själv idag, gnällig, vill inte äta, trött och allmänt gosesjuk. Jag tog tempen på honom och han hade 37.8 men jag vet inte om den höjs för att det är så varmt ute? Vi tog ett bad innan han somnade och han älskar att bada. Jag tänkte satt mig med lite chips och ett litet glas rödvin men sen kom jag på att gottesugen blir jag ju bara när jag har ätit för lite! Så jag åt lite rester sen nöjde jag mig med lite vin och la på en ansiktsmask. Satt ute i solstolen en stund för kvällssolen är ju fantastisk. Jag ska kolla på Ernst tänkte jag men innan dess kämpar jag vidare med mina kort, jag har glömt bort de lite nu ett tag men nu har jag bara några askar kvar att sortera seeeen är det klart för denna gången och de ska in i albumen med. Men jag måste hitta något ställe som säljer album med. Jag vill ha likadana som jag alltid köpt men de finns inte på maxi längre och kollade jag på nätet tog de 249:- för ett album när Ullared har tagit 39:-!! När vi ska till vännerna i Sölvesborg ska jag kolla inne på Dollarstore och lite sånt, det borde finnas.

Idag har solen varit tillbaks och det är sååå varmt men visst är det en härlig sommar. Vi har fixat med kaninerna och rensat deras burar och vi måste ha en till bur, jag vågar inte riskera att den lille svarte kaninen är en hane och sen tycker jag att Elsa börjar bli lite aningens för rund just nu.... Hon vill inte bli lyft heller så jag undrar om det inte är lite ungar till där inne. (Hoppas inte!!)
När jag sitter här med mina kort så ser jag ju vad Oliver växt, min stora gosse. Tuva då, henne ska vi ju inte snacka om vilken skillnad det är på henne nu och när hon fyllde 3. Hon ser ju jätteliten ut då haha. Ja dom små liven, det är tur vi har dom❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥