tisdag 19 mars 2019

HEJ HEJ

Jag är ledsen men jag har varken tid eller ork att skriva så ofta längre😔 Jag har någon/något som tar enormt på mina krafter just nu och känner mig helt slutkörd. Men jag har faktiskt tagit tag i att få hjälp! Situationen är ohållbar och det måste göras något och jag har sett till att det händer! Det finns lite olika alternativ och jag hoppas verkligen att det blir bättre. Det kan nog inte annat än bli bättre🙂 I morse när jag kom till jobbet och min avdelning satte sig och skulle planera bara brast det för mig, det var inget speciellt som hade hänt just I morse men jag känner bara att gränsen är nådd för mig, jag måste få andas, sänka blodtrycket och bara vara. Jag vill bli glad igen!

Nog om det, jag stressar på som vanligt här, igår var det, om jag räknat rätt, sista gången som jag jobbar länge och det är simning efter för Tuva. Så mannen fick ta med Oliver på ett möte och jag fick ta Tuva till IKEA för att äta korv så hon skulle orka simma. Vi hann inte hem emellan men fick en mysig stund bara hon och jag.
Idag hade jag stägning och behövde handla och hämta Max innan jag fick hem och vända för att åka och hämta Thea efter träning. Glömde handla hälften och fick inte med mig paketen vi beställt. Vi var ute i god tid med doppresent till mitt blivande gudbarn🙂

Imorn har jag öppning och det innebär ju att jag slutar tidigt. Ser fram emot detta sååå mycket! Jag har knappt hunnit träffa Oliver på dessa 2 dagar i och med att han lägger sig så tidigt. Det är min anledning till att jag gick ner i tid, jag hade jobbat sent 2 kvällar av 3 om jag jobbat heltid. Nu träffar jag barnen väldigt mycket mer än jag hade gjort annars!!

Imorn är en ny dag och då försöker vi göra det bästa av den ❤

2 kommentarer:

  1. Du måste försöka ta det lite lugnare, du har ju varit sjuk tidigare och då finns det inte mycket reserver, livet, livet Lotte är så mycket värt med att försöka i alla fall att ta det lite lugnt. Typiskt också att bli ledsen för nästan ingenting, batteriet börjar hacka strömmen har inte den gnistan. Vet så väl hur det är med barn, hem, jobb. Jag är så tacksam att min reumatism bröt först ut när barnen var större hur mycket jobbigare det skulle varit. I helgen satt en rejäl inflammation i en axeln alltså jag var så dålig. Så mitt råd va försiktgt saker med stress kan utlösa sjukdomar. Kram/MH

    SvaraRadera
  2. Tittar en för första gången och tänkte bara lämna ett litet avtryck.
    Hoppas du hittar lite tid för vila och återhämtning <3
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥