fredag 1 mars 2019

FREDAG OCH 1 MARS

Jaaaa, idag är det fredag och 1 mars🙂 Det låter riktigt som att det börjar bli vår av att bara säga att det är mars. Vädret har ju varit riktigt bra med denna veckan, soligt och skönt.
Imorse stod klockan på 4.40 så jag skulle hinna träna innan jobbet för i onsdags tränade jag på kvällen när barnen lagt sig och jag trodde jag skulle dö.... Det går mycket lättare att träna på morgonen. En banan sen kör jag varannan kaffeklunk och varannan vatten hela passet. I möjligaste mån kör jag morgonträning.
Denna veckan har varit ganska tuff och jag har sån j*la huvudvärk så det känns som huvudet ska sprängas. Alvedon hjälper inte så det är ju blodtrycket som är högt! Jag dubblade min medicin i morse och ska fortsätta med det och se om det hjälper. Måste gå och kolla det sen en dag med.

Min telefon gick ju inte laga heller så jag tänkte lösa ut den och beställa en ny. Till slut kunde jag lösa ut hela abonnemanget och telefonen på bindningstiden jag hade kvar, beställde ny telefon med abonnemang och får en räkning på över 4000 i april😂 Mobilen är inte släppt än så jag får den om 1.5-2v men jag blev lite kluven för jag hade gärna haft mannens extramobil som jag har nu men tyvärr funkar det ju inte att prata i den förutom högtalare eller med snäcka. Jag vill ju ha abonnemanget som jag har nu om jag bara haft en telefon. Jag är inte sugen på att köpa en begagnad på blocket av vem som helst för då vet man ju inte vilket skick den är i.
Jaja i-landsproblem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥