onsdag 27 mars 2019

TRÄNING OCH RÄKNINGAR

Äntligen har jag tid att skriva och jag kan t o m sitta ner i soffan, barnen var trötta och ville lägga sig tidigt men det gör ju inget när det är den tidiga tiden imorn, det blir ju det när jag har öppning.

Imorse hade jag 2 saker som jag skulle så fort jag vaknade, 1: Träna, 2: Betala räkningar. Träningen gick bra men jag har en hatisk känsla mot goblet knäböj + utfall bakåt (i samma övning)! Det innebär väl egentligen bara att den övningen behöver jag göra då... Oftast är ju de jobbigaste övningarna de man behöver öva mest på.
Sen betalade jag mina räkningar för de vill jag ha bort så fort som möjligt, det är ju roligare att se vad som finns kvar efteråt😉 Denna veckan ska bilen servas, det är dop och några födelsedagar innan nästa lön kommer igen. Förut hade jag noll intresse för det där med ekonomi men nu kan jag tycka att det är rätt kul. Om jag har ett mål för mitt sparande så är det ju väldigt mkt roligare att spara än att de "bara" ska sättas undan. Nu är vi inne på att byta värmesystem (igen) och det kostar ett par hundra tusen. Det bästa är ju såklart att ha pengar till sina köp men är det större inköp som ska göras som typ bil, större renoveringar och sånt där som bara äter pengar då är det ju ändå tur att det finns alternativ som Freedom Finance, där samarbetar de med olika banker och du kan även samla dina befintliga lån på ett och samma ställe så du får ner din räntekostnad.
 Jag beställde ju ny mobil och jag har inte kollat alla funktioner än men det jag sett av kameran är jag väldigt nöjd med!
Denna månaden har jag min högsta mobilräkning någonsin eftersom jag löste ut mitt gamla abonnemang + telefon när den andra inte gick att laga. Över 4 sura tusenlappar ska jag lägga på det🙈 Tur försäkringen täckte lite😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥