fredag 15 mars 2019

PÅ SJUKHUSET! ÄR DET INTE DET ENA SÅ ÄR DET DET ANDRA

Ja.... Vi hade ju en lugn morgon och jag tog på träningskläder och skjutsade in Thea till skolan för hon hade sovmorgon. Oliver somnade aldrig i bilen så jag hann inte börja träna som tur va! För telefonen ringer och det är skolsköterskan som säger att jag måste komma och hämta Max och att han troligtvis behöver röntgas. In med barnen i bilen och ringer förskolan som kan ta emot Tuva sen ner till vårdcentralen. Det tar ju en stund så Oliver hinner bli uttråkad och Max har ont! Sen kommer doktorn och de limmar ett litet hål i huvudet och vi får åka vidare till Ljungby. Här har de konstaterat att handleden är bruten på 2 ställen och tyvärr åt han lite innan vi åkte så vi får vänta i några timmar till innan han kan sövas. Så vi vet var vi tillbringar vår fredag! Mötte en kompis mamma som jobbar här och hon undrade vad jag gjort med min son, om vi brutit arm. Nä, som tur va hände det på skolan fick hon till svar🤣
 Stackarn, men han är tapper och modig❤
Jag hade tur att cafeterian inte hunnit stänga så jag köpte en smarrig sallad med mig upp. Vi får väl se om det bli en Mc Drive inatt😉 Men....det blir ingen fotboll på söndag iallafall haha.

2 kommentarer:

  1. Åh va synd om Max, inget vidare med brott, jag bröt mitt ben på tre ställen för ett antal år sen och det gör ju så ont. Hoppas han kryar på sig!
    Och Oliver som fick feber läste jag i ett annat inlägg hoppas han är bättre.
    Det ena avlöser det andra.
    Försök i alla fall slappna av så gott det går.
    Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å fy sjutton! På 3 ställen? Kan bara tänka hur ont det måste gjort....
      Ja det är nästintill alltid något här haha. Men än har vi jobbar 2 dagar av 2, få se om det blir en hel vecka ;-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥