torsdag 14 juni 2018

BRYT IHOP OCH KOM IGEN

Sitter och andas ut med en kopp kaffe och kikar på ett program på paddan. Imorse var det lite tonårstjafs, en gosse som inte vill äta för han håller på att få tänder så det är lite kinkigt, nya fönster som skulle kommit för ett tag sen som vi fick veta i veckan att de inte kommer = vi fick beställa nya som blir dubbelt så dyrt! Golv som skulle kommit förra veckan och som skulle läggas i helgen - det kommer inte! Gaaaah!! Aaaandas! 
Idag ska det lämnas blommor, dessa ska Thea få ge till 2 personer på skolan som har betytt lite extra mycket för oss under hennes skoltid. Det är från henne och mig. Tänk att hon slutar mellanstadiet!
Dessa lämnade vi till Tuvas pedagoger imorse. Jag har alltid gett något till alla pedagoger både vid sommar och jul, kommer fortsätta för jag tycker om att visa de lite uppskattning.

Idag blir det ingen träning, vi körde med full ac i helgen och jag blev kass i halsen med ont och hosta så jag hoppas på bättre tur imorn. Igår storstädade jag så idag kan jag bara ta det lugnt - för en gång skull! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥