söndag 3 juni 2018

HEJ HOPP

Hej i värmen🌞 Jag har knappt tid att titta in här längre... Dagarna susar förbi och vi har fullt upp. I fredags var vi ju ute med mannens jobb och åt och det var ju trevligt men servicen... Vi hade ju förbeställt så vi trodde ju det skulle gå smidigt men vi väntade 1,5h på förrätten och en evighet på huvudrätten, alla fick inte samtidigt och de som beställt kött fick köttet först och ingen visste om det kom någon potatis/pommes men jo, den kom när de ätit upp köttet. Mannen bad om salt och det fick han när han hade 1 pommes kvar... Sen hade vi 2 efterrätter att beställa mellan men det kom in samma till alla. Men men, de hade fri bar men själv drack jag en ramlösa😉
 Jag smet ut med Anna och Johan en sväng på byn och tittade när My dear addiction spelade. Myggen var aggressiva så vi stannade inte så länge.

Igår var jag och Tuva och storhandlade sen kom min bror och hans familj på kvällen.
Idag hade vi bestämt att vi skulle fixa med poolen så nu är den fixad, uppe och klar. Jag skulle köpa ett poolöverdrag till den idag men det fick bli nätet, fanns inget i affärerna. Nu är den redo tills de stora barnen kommer men den skulle bli lite varmare med så vi kan bada riktigt. Jag kan ju bara båda benen när det är så kallt vatten haha.

2 kommentarer:

 1. Åh vad tiden går och jag har inte varit vid datorn när vädret är så här lysande. Otrolig sommar vi fått och man måste passa på för det kan inte hålla känns det som. Flädern den blommar måste plocka och sätta dryck,det är ju så gott. Trots detta fina väder så värken min kropp grym så tradigt.
  Nåja jag får läsa ifatt vad du/ ni gjort. Fortsatt skön sommar/MH österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att höra ifrån dig igen :-) Ne det tar ju emot att sitta inne vid datorn i detta väder, det märks ju på de glesa inläggen med haha. Alla vår fläderträd blommar med, vi har 6-7st så jag tänkte göra saft i helgen.
   Usch vad trist att inte värken ger med sig i värmen :-(

   Ha en fin kväll

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥