lördag 16 juni 2018

GJORT SAFT, VARIT I STUGAN OCH TITTAT PÅ RALLY

När vi steg upp imorse så hade vi bestämt att vi skulle göra saft och klippa häcken. Mannen och Max klippte häcken, jag och Tuva plockade rabarber och fläder och gjorde en sats. Vi gjorde denna saften för första gången förra helgen och den blev så god så vi gör en till. Nästa vecka ska vi göra fläder-jordgubb.
Tuva ville ha en kvist fläder i håret

Sen hade vi bestämt att vi skulle åka till mamma och hennes mans stuga, så dit åkte jag, Max, Tuva och Oliver. Påväg dit körde vi förbi en rallysträcka som jag såklart blev väldigt sugen att åka in och kolla på... Så när vi kom fram började jag luska när den började. Kusinen var med i stugan så barnen badade och fiskade. Vi fikade och sen fick vi fram när sträckan började, vi hade tur att det var ju bara att packa ihop oss och åka ut, typ 1 mil ifrån stugan så det var alldeles lagom. Vi åkte ju ut enbart för att titta på Lillebror som låg väldigt bra till i tävlingen och ledde sin klass. Några bilar innan han blev det stopp på sträckan och Oliver blev akut hungrig så jag matade honom och Max höll koll på appen och fick då se att Lillebror precis brutit för han "tappat ett hjul" men vi förstod att det var mellan ett par sträckor för han ledde ju efter SS3. Det visade sig att han stod några hundra meter från starten på sträckan där vi va, vi packade ihop oss och åkte förbi där de var. Jäkla skit, men tur det hände efter en rondell med inte så hög fart istället för ute på sträckan med väldigt hög fart...!!
Vi körde hem de andra till stugan sen körde vi hem när Oliver somnade i bilen och hade chans att få sova klart.
Väl hemma hade barnen kul ute med hundarna, badade i poolen och lekte. Jag passade på att peela ansiktet och lägga en ansiktsmask. Skönt avslut. Nu ska jag ta en öl...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥