onsdag 20 juni 2018

DENNA HOSTA....

Morn morn, inatt har jag nog fått sova lite mer även om min hosta nu har smittat av sig på Oliver. Fy vad han hostade i perioder och så blev han täppt och sen lite matningar på det... Han vill ju varken ha välling eller ersättning så jag vet inte hur och när jag ska sluta amma, han är ju så stor nu så han inte skulle behöva äta på natten men än gör det inget. Hade jag jobbat så hade jag kanske behövt sömnen på ett annat vis men jag klarar mig rätt bra haha. 7.22 väckte Tuva mig så idag fick vi ju sovmorgon. Jag längtar riktigt mycket tills mannen går på semester, men än är det ett par veckor kvar.

Idag kommer N med sin familj och så lämnar de av de stora killarna här för de ska på ultraljud, så snart får vi veta vad det blir. Då kan jag sortera lite mer bland kläderna haha. Fasen, för ett par veckor sen gjorde jag ju bort mig, träffade en kille på maxi´s parkering och jag visste att de skulle ha en bebis men minns inte när så jag vevade ner rutan och frågade glatt har det blivit någon bebis än? Då svarade han det blir ingen, när vi var på ultraljud så slog inte hjärtat så vi fick föda fram den istället...… Gulp!
Men idag ska Tuva få leka av sig och det ser ju ut att bli fint väder och någorlunda vindstilla än så länge.
Hittade ett gammalt kort från 2011 när jag skulle  på bröllop.

Nu ska jag ta och förbereda frukosten medans lillkillen inte har vaknat än...

2 kommentarer:

  1. Fint foto tycker inte du åldrats så mycket. Fy med hosta alltså det är så jobbigt. Va trist för familjen som miste sitt foster men det kunde ju inte du veta. Jag sitter med ett ryggskott idag, skulle ta på sockarna och sen var det klippt, plus en cortisoninjicerad hand sen i går, ja jag tycker synd om mig själv, haha. Ha en fin dag och Kram/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack haha.
      Ja hostan är jobbig, speciellt om det är på nätterna!
      Usch ja, men då ÄR det synd om dig :-) Hoppas det går över snabbt. Idag är det ändå inneväder, i alla fall här...

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥