fredag 16 november 2018

EN GLAD FREDAG

Wihooo, idag kan jag verkligen säga goood morgon! Oliver sov hela natten och det var såå välbehövligt efter igår😊 Å så är det fredag igen då ja och på fredagar går ju allting liiite lättare nu när det närmar sig helg haha. I alla fall jag är ändå liiite gladare på en fredag😉
Mitt lilla ❤a som är en liten mammagris.

Har ni sett Superungar? Måns Möller är programledare och jag känner igen mig sååå mycket i detta haha. Mannen sa till mig att jag behöver inte gå till specialister för att få diagnos😂

På jobbet är det lite omplaceringar av personal och vi har ett par tjänster ute. En kollega berättade igår hur hon funderade på att göra till våren och jag kände mig "halv" men jag vet ju att det löser sig. Ge mig ett par dagar och det har gått in i mitt huvud att jag fixar det ändå det är bara när det händer som det blir jobbigt. När saker ändras. Hon bad mig fundera på att göra samma sak men nja, det tål att tänkas på ännu längre haha.

Igår packade vi och jag skrev listor för jag gillar inte att inte ha kontrollen. Vad som ska med och allt jag kommer glömma skriva som ska med. När det inte är jag som är hemma och packar ihop och få med det i bilen så får jag lita på mannen. Han och barnen skjutsar mig till jobbet strax och sen hämtar de mig ikväll🙂 Det är väl bäst att jag gör mig redo och så ska jag väcka de strax med.
Hoppas ni får en fantastisk fredag! Jag och Tuva räknar ner dagarna till måndag för då kommer de stora barnen hem, annars är det ju inte så jäkla kul att se förbi en helg och längta till en måndag haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥