söndag 4 november 2018

RENSNING PÅGÅR

Igårkväll var jag riktigt sleten, somnade med boken bredvid mig och jag vet inte om jag ens hann läsa 2 rader. Jag är inte van att vara uppe så länge som vi var i fredags jag är ju ingen kvällsmänniska😉 Å sen höll jag igång hela dagen med att rensa i källarförrådet och byta plats på julsakerna. 6 stora plastlådor + en stor kista med julsaker, nu väntar jag bara på att plocka fram det med🙂
Men det är ett överfullt släp som ska till tippen imorn och ändå har jag mer som behöver rensas. Jag fick 5 stora tomma plastlådor över så nu finns både plats och förvaring. Jag hittade vinterkläder i rätt storlek till Natalies pojkar så det blir jag också av med. Skulle bara känt någon liten tjej som behöver 92 i vinterkläder med. Jag är inget fan av köp och sälj och hålla på och lägga ut så jag ger helst bort det.
Skor och stövlar som ska slängas. Sån befriande känsla att rensa!!  Jag behöver vara lika duktig när jag rensar i garderoben, slänga allt som inte används utan att kanske används sen, den är ju rätt fin eller andra dåliga ursäkter. Nepp, mer rensning här hemma!

2 kommentarer:

 1. Nä man kan inte samla på allt, men har inte ni sådana insamlingscontainers som går till olika ändamål där brukar jag lägga mina kläder och skor, så går det vidare igen ett varv. Härligt snart kan vi pynta det är väl mysigt.
  Må så gott/MH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle lätt kunna slänga ALLT jag har! Allt utom mina fotoalbum för de ligger mig varmt om hjärtat. Det är det enda jag skulle sakna om huset brann ner och det skulle jag kunna gråta över så länge jag lever.
   Jag hade ett sånt ställe med containrar men det har tagits bort fast det borde finnas fler. Jag ska kolla upp det. En del saker är ju för fina och vill jag ge till vänner men andra saker vore ju toppen att lägga där!!
   Jaaaa i år ska jag plocka fram lite fler tomtar än jag brukar. Jag tar bara fram de stora annars men jag har en stor låda jag fått av farmor och den måste jag gå igenom och plocka upp.

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥