söndag 4 november 2018

EN JOBBIG DAG

Fy ända in i.... så slut jag är! Ett barn med npf-diagnos tar på psyket kan jag säga!! Kollar ni på Superungar med Måns? Jag tyckte det var bra. Idag har det varit tufft och efter första utbrotten på morgonen så åkte vi ut i skogen och mötte upp mannen som var ute och släppte Jäger på rådjur. Vi tänkte plocka trattkantareller och fyllde en systembolagetpåse på nolltid🙂
Oliver älskar att vara ute i skogen❤

I eftermiddag har Tuva varit på sin gympa och Max ville följa med oss. Efter den åkte vi ut till Natalie och lämnade en sopsäck med kläder och skor till killarna. Nästa gång vi ses har de fått sin lilla bebis. Å jag hoppas vi kan ses i veckan😉 Sen var det dags att åka hem till middag och kvällsbestyr. 
Nu ska jag sova och samla lite energi, ny dag och nya tag imorn.

2 kommentarer:

 1. Jättefina foton naturen är så fin alltså i sina guldiga färger. Åh inte så lätt för barn som har nä jag vill inte kalla det avvikelse utan kanske en hjärna som är full av äventyr, men kan inte så jättemycket om de som folk säger diagnoser.
  Tycker du det är för lättvindigt de där med olika diagnoser? förr hörde man inte ett enda dugg om sådant idag analyserar vi allt och lite till, nu säger inte jag nåt om detta, men generellt har vården för bråttom att sätta det på pränt ett barn som kanske i tidig ålder är lite för mycket inte kan man väl säga att den har si eller så, svårt tycker jag. Hoppas din dag blir bra, man får kämpa på för livet är i alla fall underbart.
  Kram/MH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja här är det självklart att det är en adhd-diagnos och den kom när barnet börjat mellanstadiet. Innan dess syntes det inte lika tydligt. Jag tycker det är rätt mycket tester innan de sätter diagnos vilket är bra :-)

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥