måndag 12 november 2018

NY VECKA

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex SE

Måndag igen och ännu lite närmare jul😊 Vi skrev en lista med alla namn som ska ha julklapp och så ska vi fylla på allt eftersom vi vet vad vi ska ge och så skrev jag lite vad som ska förberedas tex deras adventskalendrar mm. Jag måste styra upp mig lite för annars har jag så mycket jag vill få gjort men ingenting blir av.

Det är bara jag och Tuva uppe för Oliver sover fortfarande... Vi ska till Bvc lite senare på förmiddagen så det är bara bra att han sover lite längre så han inte blir trött mitt i. Jag och Tuva har precis kollat på Lindex och beställt ett par tröjor nu när vi upptäckte att hon visst vuxit ur endel. Hon behöver t-shirts men det var där ont om men hon älskar tröjor med vändbara paljetter så det fick hon. Idag är sista dagen det är 20% på barnkläderna och 30% på barnjackorna och koden du ska använda för 20% är baby1845 fast jag tror att min kod aktiverades så fort jag loggade in. Koden för jackorna är 1845jackor och du hittar hela sortimentet här



Annars har vi en ganska lugn vecka framför oss, det är ett föräldrarmöte och förhoppningsvis en runda till veterinären och sen lite jobb,jakt och träning. Men jag har haft en klump i magen sen i lördags och jag vet inte varför. Det är något som oroar mig.

2 kommentarer:

  1. Jätetsöta tröjor men hur är de och tvätta, försvinner paljetterna i maskinen tro? eller du lägger de i en tvättpåse kanske. Nu går det snabbt farmåt jag längtar också till advent och julen för sen blir det ljusare ute igen.
    Fin måndag/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lägger tröjorna ut och in i tvättpåse och på barnens andra tröjor som har paljetter har inte en enda försvunnit :-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥