onsdag 7 november 2018

ONSDAG

Phu! Jag hade behövt sele på Oliver när vi ska byta blöja, idag blev det sanering i badkaret😉 Idag blev det tidig lunch så nu är det mellis med smoothie och macka innan vi hämtar Tuva.
Oliver älskar denna smoothie med blåbär och körsbär och det är nog min favorit med.

Suck! Dessa kaniner.... imorse hade de 3 kaninungarna som är honor rymt. De satt här ute när vi skulle till förskolan men Findus gick ju ut samtidigt som oss och tyckte att det var förskräckligt roligt att jaga dom! Jag kunde ta en som satt utanför de andra kaninerna sen men de andra 2 är borta. Tur att hanarna är kvar för iallafall den ena ska ju flytta i helgen. Vi ska försöka göra oss av med dom och ha kanske 1 eller 2 kvar.

Idag ska vi in och köpa färg till hallen, den ska slipas en gång till och sen målas. Skönt att den snaaaart är klar🙂

2 kommentarer:

 1. Det var inget kul dom rymde dels finns det ju rovdjur och är dom för små för att få ungar tror du? så kommer dom hem sen och har bebisar i magen, haha.
  Flitiga ni är du får fint till jul. Minns hemma när jag var liten då fixade och donade mor och far alltid så huset skulle va fint tills julen kom,åh saknar mina barndomsjular det gör ont i hjärtat att allt är förgången tid. Så njut alla ni som har föräldrar och andra i livet tiden den rusar.
  Må väl/MH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom är för små för att få ungar, de är 7v så dom klarar ju sig själva i alla fall. Jag har sett att en bor under vedhögen och det brukar de göra, de som rymt förut ;-) Vi ska inte göra någon ansträgning att fånga dom för nu får det vara slut på kaninungar! Vill de komma in i rävfällan så gör de.
   Ja det ska bli skönt att få hallen klar!! Sen är det ju massa annat som behöver fixas men det får vänta.

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥