söndag 23 september 2018

A-FÖRARE NÄSTA

Igår åkte vi ju ut på sista sträckan på rallyt i förhoppning om att få se Lillebror, det var rätt många bilar som hade brutit och denna sträckan var krokig innan de kom fram till oss. Jag ställde mig halvt beredd för han skulle ju komma strax och rätt som det var dök han upp för då saknades bilen innan honom med så mannen skötte kameran och jag filmade. Jag hade ställt in kameran så den tog i serie så det blev ju nästan film på kameran med. Jag kan ju filma med kameran men gör det med mobilen istället. Vi stod på ett ställe så vi såg de jättelångt men datorn är inte riktigt samarbetsvillig med mig just nu så det blir bara 2 bilder.

De vann!! De vann sydsvenska rallycupen och Smålands DM så nästa år är han Grupp A förare. Det är en final 6 oktober nere i Eslöv men det var klart att han vann och tyvärr kan jag inte kolla på finalen. Hade gärna gjort men mannen är ute och jagar och jag vill inte köra ner med alla 4 själv.
Sen var vi med pappa, hans sambo och en kompis till dom ute och åt pizza och när vi var färdiga gick vi till nästa pizzeria och grattade Lillebror för de satt där.
Himla kul för de att det går så bra😊

2 kommentarer:

  1. Grattis till din bror, hua och stå där är du inte nervös.
    Det känns höst över slätten idag, även om solen är uppe, men det är den känslan som nu infinner sig, bara och gilla läget.
    Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå men pappan till kartläsaren i bilen före var nervösare då deras bil aldrig dök upp....
      Ja nu är det kyliga höstdagar men fina så länge solen lyser :-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥