söndag 2 september 2018

DET BLEV EN NY KISSE

Igår kväll såg jag att en jobbarkompis hade delat ett inlägg om hittekatter och jag fastnade direkt men skulle återkomma imorse när Tuva tittat på bilderna. Hon hade ju väldigt bestämda åsikter så jag ville vara på den säkra sidan. Sååå glad hon blev när hon fick se bilderna så en av dessa katter skulle vi hämta efter fotbollen.
Visst är de söta?
Max hade match idag och frågan kom ut om någon kunde hjälpa till i kiosken. Så där stod jag och Tuva under matchen och sen begav vi oss och hämtade hem en kisse. Ska se om hon kommer fram imorn så jag kan fota henne. Hon heter iallafall Findus❤

Tv-svängen gick riktigt bra för lillebror igår, han vann sin klass så Grattis till honom🙂 Förra helgen vann han när han sköt skeet så det går bra för han, roligt!
Beckmörkt ute då är det mysigt att tända ljus.

4 kommentarer:

  1. Underba kattungar svag för den gula men alla lika fina, men eftersom Tuva ville ha en svart så blev det säkert så. Är du inte nervös när din bror kör hua hade jag varit. Tittar aldrig mot svampabanan i Tomelilla när dom kör där.
    Lycka till med lille katt./MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jooo jag är jättenervös!! När jag inte är och tittar så har jag stenkoll på nätet, dröjer det liiite för länge innan det uppdateras så blir jag hypernervös! När jag stod ute och kollade de första rallyna efter olyckan så va det en som sa att jag borde ta lugnande om jag skulle kolla på han haha. Men han är duktig på att köra :-)

      Radera
  2. Mysigt med den nya katten, hoppas Tuva är lika glad fortfarande 😊
    Btw, har du tänkt på vem som syns på TV:n i bakgrunden? 😉

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja vi kollar på utfrågningar i valprogram :-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥