tisdag 4 september 2018

EN DAG I BILEN OCH LITE OM DÖDEN

Äntligen har jag typ 25 minuter i dötid medans jag har lämnat på fotbollsträning och väntar på att gymnastiken ska bli klar. Det går i ett!  Det har blivit 6 rundor med körningar in till byn.... Jag fick ju köra in och hämta Max som missat bussen för han hade inte slutat när den körde. Sen är det träningar som överlappar varandra.
Jag gjorde mig en kanna med ingefärsboost så nu får det bli en shot om dagen och se om det kan få bort förkylningen. Åtminstone motverka så den blir värre.

I 2 dagar har Findus varit lite blyg men idag har han varit nere med oss hela dagen, hon är inte ens rädd för dammsugaren och det är ju tur för han för den är ju igång jämt😉 Han är väldigt nyfiken på Diesel men hon undra vad det är för nåt vi har släpat hem. Hon smyger efter och tittar på henne men så fort Diesel tittar tillbaks blir Findus väldigt stor och fräser.
När vi kom hem från förskolan idag så kom vi in på döden och jisses så ledsen Tuva var för hon tänkte på när Diesel och Findus skulle dö. Så undrade hon om man dör inomhus, kommer man ändå till himlen då? Genom taket? Vilka funderingar. Vi pratade om gammelfarmor som hade dött men Tuva trodde hon tittade på oss genom molnen❤

Nu ska jag springa in och köpa en mjölk eller två sen hämta Thea.

2 kommentarer:

  1. Det är svårt det där med döden och små barn,de funderar och tänker men glömmer nog det så småningom igen och det är ju bra. Tror också gammelfarmor tittar ner på er och beskyddar, det är väl en skön känsla det där att det inte är slut eller hur? Söt liten katt och en söt liten Tuva passar fint tillsammans. Barn och djur är underbart ihop och det sägs att det är väldigt bra och nyttigt att växa upp med djur de blir liksom vårdande att få ta hand om.
    Jag kan ju sakna min uppväxt men även i vuxen ålder med min gård, hade så många olika djur som våra barn var med. Känns som olika liv man lever när man är "lite" äldre som jag nu är, haha.
    Må så gott/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tror absolut att det händer något mer efter döden. Ja djur är lugnande för barn(för alla), när barnen är arga/ledsna så går de ut till kaninerna och lugnar ner sig. Härligt

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥